"Annemiek heb ik ervaren als zeer deskundig. En, wat ik minstens zo belangrijk vind: een heel prettig iemand om mee samen te werken. Ze heeft het vermogen om je op je gemak te stellen, is positief, stimulerend en vasthoudend. Zij heeft me geholpen met het op orde brengen van mijn administratie. Ik heb nu overzicht en weet waar ik alles kan opbergen en terug vinden. Dit geeft mij rust. Vóór haar hulp was het voor mij een onoverzichtelijke chaos."

Alleenstaande werkende moeder, trainer, 45 jaar


"Annemiek heeft samen met mij mijn bureau, mailbox en archief aangepakt en daarna ook de werkorganisatie van mijn afdeling. Zij heeft mij laten inzien dat nutteloze stukken bewaren ballast is en nodeloze drukte om je heen geeft. De boodschap was: beredeneerd bewaren. Dat heb ik geleerd en mijn kast lacht me weer toe!
Verder waren de maatregelen die zij tevoorschijn heeft getoverd om de boel onder controle te krijgen voor mij een echte eye-opener. Alles met elkaar hebben ze ervoor gezorgd dat ik overzicht heb en niet meer in mijn achterhoofd hoef te houden wat er nog allemaal moet gebeuren. En dat geeft zoveel rust, dat ik het thuis ook wilde. En dat was ons volgende project. Mijn werkkamer is nu een prettige ruimte die laat zien in welke ordner ik wat kan vinden en waar ik nieuwe stukken kan opbergen. Uiteraard hebben we ook hier de (on)nodige stukken opgeruimd. Gelukkig was er wel ruimte om wat spullen te bewaren die voor mij dierbaar zijn. Hiervoor hebben we een ‘nostalgie’ doos aangemaakt…

Annemiek is een sympathieke vrouw, waarbij je je erg op je gemak voelt; erg naturel met een groot empatisch vermogen. Gaandeweg zie je de boel opknappen en orde komen in planning, agenda, mailbeheer en archief. Je gaat inzien dat je de zaak zo beheersbaar krijgt en dat alles maakt de acceptatie van haar werk hoog.

Annemiek, bedankt voor je hulp!"

Rob Krabbe, hoofd administratie/controller bij accountantsorganisatie


"Vandaag een zeer leerzame dag gehad op het vlak van effectief werken! Zo heeft alles in mijn werkomgeving een vaste plek en kan ik alles moeiteloos terugvinden! Ik kan dan ook iedereen Annemiek Ekelschot van Padua aanbevelen als het gaat om het inrichten van een prettige en efficiënte werkomgeving!"

Leen Graute, manager sales Vanberkel & Verwei, financiële dienstverlenersTerug naar vorige pagina